tag:blogger.com,1999:blog-4328345833515123130.post983720070687127069..comments2023-06-20T11:38:51.005+02:00Comments on by bylo przyjemniej: Gnocchi verde czyli włoskie kluski ze szpinakiem i masłem szałwiowymKreciahttp://www.blogger.com/profile/14050744238938377808noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-4328345833515123130.post-16272241052941469412013-01-26T20:41:00.169+01:002013-01-26T20:41:00.169+01:00Kasiu, Bardzo się cieszę że smakują ci moje propoz...Kasiu, Bardzo się cieszę że smakują ci moje propozycje:)Co to glutenu, to nigdy nie skupiałam się na daniach bezglutenowych (bo też nie odczuwałam takiej potrzeby), ale jest to pewnością kategoria potraw, których u mnie brak. Do nadrobienia:)Póki co życzę smacznego:) Kreciahttps://www.blogger.com/profile/14050744238938377808noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4328345833515123130.post-77380766649605851352013-01-26T12:13:10.667+01:002013-01-26T12:13:10.667+01:00Z inna mąką nie zaryzykowałam, podałam rodzinie ta...Z inna mąką nie zaryzykowałam, podałam rodzinie takie jak u Ciebie i...PYCHA. Porównuje ostatnio rózne strony z przepisami, i muszę przyznać, że masz dobry smak, ale dla mnie za mało dań bez glutenu. A moze masz cos pochowane w głębokim notesie przepisów??? Wdzięczna nasladowczyni!(Własnie dochodzi Twój krem z marchewki, wsród kremów marchewkowych zdecydowanie najlepszy! Gratuluje!)Kasia AnonimAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4328345833515123130.post-5653687751654990822013-01-24T17:28:34.735+01:002013-01-24T17:28:34.735+01:00Szczerze mówiąc nie próbowałam, ale wydaje mi się ...Szczerze mówiąc nie próbowałam, ale wydaje mi się że nie powinno być problemu. Z pewnością zmieni to nieco smak kluseczek. Nie jestem też pewna co do proporcji, być może będziesz musiała dodać nieco więcej mąki. Chętnie sie dowiem jaki był efekt końcowy? Daj znać, pozdrawiam!Kreciahttps://www.blogger.com/profile/14050744238938377808noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4328345833515123130.post-32617207263140260202013-01-24T11:21:06.609+01:002013-01-24T11:21:06.609+01:00Przepraszam nie przedstawiłąm się jako Anonim...Ka...Przepraszam nie przedstawiłąm się jako Anonim...Kasia, mam problem z przenicą...cóż...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4328345833515123130.post-82323889285460674162013-01-24T11:17:49.776+01:002013-01-24T11:17:49.776+01:00Mogę urzyć mąki sojowej lub ryżowej???Mogę urzyć mąki sojowej lub ryżowej???Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4328345833515123130.post-14195492321766789642012-11-15T18:04:43.438+01:002012-11-15T18:04:43.438+01:00Ja uwielbiam szpinak pod każdą postacią, a w tym z...Ja uwielbiam szpinak pod każdą postacią, a w tym zastosowaniu to duet idealny:)Pozdrawiam!Kreciahttps://www.blogger.com/profile/14050744238938377808noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4328345833515123130.post-32315805760846050602012-11-15T18:02:16.293+01:002012-11-15T18:02:16.293+01:00Dziękuję:)Dziękuję:)Kreciahttps://www.blogger.com/profile/14050744238938377808noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4328345833515123130.post-45493140865950084152012-11-15T10:58:52.858+01:002012-11-15T10:58:52.858+01:00Uwielbiam gnocchi w kazdej mozliwej wersji, a taka...Uwielbiam gnocchi w kazdej mozliwej wersji, a taka zielona od szpinaku jest jedna z moich ulubionych!Maggiehttps://www.blogger.com/profile/01200693731532481325noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4328345833515123130.post-71404733790105673292012-11-15T06:32:44.961+01:002012-11-15T06:32:44.961+01:00Wyglądają bardzo apetycznie. :)Wyglądają bardzo apetycznie. :)Inspirowane Smakiemhttp://www.inspirowanesmakiem.plnoreply@blogger.com